Palvelut » Hermoratahieronta

Perinteinen hermoratahieronta

Hermoratahieronnan tarkoituksena on saada maksan entsyymikanta elpymään ja ihmisen oma, luonnollinen puolustusmekanismi toimimaan. Tämä saadaan aikaan paneutumalla hoidettavan henkilön kokonaisvaltaiseen ja yksilölliseen hoitoon. Hoidossa huomioidaan kaikki elimistön oireet ja merkit, jotka viittaavat elimistön tasapainon häiriintymiseen.

Kokonaisvaltaista hoitoa

Hoidon avulla pyritään poistamaan oireiden syyt, eli emme hoida vain tiettyä vaiva-aluetta vaan koko ihmistä. Käytännössä tämä tarkoittaa fyysistä hermoratahoitoa ja ravintoneuvontaa. Kyseessä on ääreishermoston kuntoutus, jota hoitamalla estetään keskushermoston mahdollisia häiriöitä.

Tässä kokonaisvaltaisessa hoidossa ihmisen keho puhdistuu ja elpyy sinne kertyneistä kuona-aineista. Tämän jälkeen keholle ominainen tasapaino edistää puolustuskykyä, ravinteiden imeytymistä ja erityselinten toiminnan tehostumista.

Hieronnan jälkeen olo on kevyt ja rentoutunut

Hermoratahoito kestää n. 2 tuntia. Ensimmäisellä ja toisella hoitokerralla kartoitetaan henkilön ongelma-alueet ja paneudutaan kehon oman puolustusjärjestelmän aktivointiin. Kroonisissa sairauksissa, kuten astma, diabeetes, reuma, hermostolliset sairaudet ja kiputilat, suositellaa aluksi 5:n kerran alotussarjaa. Aluksi hoitokertojen väli voi olla 4 - 7vrk, jonka jälkeen hoidot voidaan jaksottaa 2 - 4 viikon välein ottaen huomioon kunkin asiakkaan yksilölliset tarpeet ja ongelmmat.

Hoito saa tuntua, muttei sattua. Hoidon jälkeen keho tuntuu rentoutuneelta ja kevyeltä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 5Jaa